METODE DE PLATA

Metode de plata :

  •  Plata ramburs (la primirea coletului)Valabil pe teritoriul Romaniei. Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre curierul care efectueaza livrarea.
    COMANDA MINIMA - 80 LEI, la care se adauga taxa de curier de 20 
    lei, pe teritoriul Romaniei.
  • Plata cu cardul prin MobilPay, taxa de curier 20  lei - Introduceti datele solicitate in sectiunea de plata cu cardul, suma va fi blocata din contul dvs, iar la livrarea coletului nu veti mai avea absolut nimic de plata.  Daca in momentul finalizarii comenzii (trimite comanda), alegeti optiunea platii cu Plata prin MobilPay”, veti fi redirectionat catre site-ul securizat al procesatorului de plati electronice (Mobilpay.ro) unde veti avea posibilitatea sa efectuati plata. Daca ati ales metoda de plata cu cardul este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu vi se percepe nici un comision și este în sistem securizat (3D Secure)!