TERMENI SI CONDITII

 • Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului ExpresivPro.ro
  Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care ExpresivPro.ro isi deruleaza operatiunile comerciale si cu mentiunile existente in sectiunea Info livrare  si retur, informatiile sunt disponibile accesand link-ul https://www.expresivpro.ro/info/livrare

  Site-ul ExpresivPro.ro este operat de societatea SC AFI-STAR SHOP S.R.L, cu sediul in Str.Prof.Ionita Ion, nr.15, ILFOV, BURIAS, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J23/4339/2015 ; CUI (cod fiscal): RO35303880. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

  Administratorul site-ului ExpresivPro.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 
  Administratorul site-ului ExpresivPro.ro isi rezerva dreptul de a anula o comanda care nu se realizeaza in termeni normali (adresa incompleta, jigniri sau alte ofense), precum si comenzile persoanelor sub 18 ani.

  Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

  Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

  Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

  Factura fiscala persoane fizice

  Factura fiscala pentru persoanele fizice va fi eliberata in momentul primirii rambursului de la firma de curierat si poate fi trimisa clientului la cerere prin e-mail.Coletul vine insotit de proforma.


  Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

  ATENȚIE! ÎN CAZUL COLETELOR EXPEDIATE ŞI NERIDICATE NE REZERVĂM DREPTUL DE A SISTA ORICE COMANDĂ VIITOARE! De asemenea, ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela. Limbaj inadecvat și injuriile aduse, duc la anularea comenzii, fără posibilitatea de a mai comanda. 

  Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si ExpresivPro.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

  Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

  Administratorul ExpresivPro.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

  ATENTIE! Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de expeditor! Nu primim colete cu ramburs! Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre ExpresivPro.roNu ne asumam eventuale probleme ale site-ului ExpresivPro.ro in cazul unor atacuri sau scaderi eronate de pret, ne cerem scuze in cazul neplacerilor create.Comenzile cu erori de pret ce nu tin de noi nu vor fi onorate, confirmate.

  Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

  Politica de returnare este conforma Ordonantei nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

  Frauda 
  In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. ExpresivPro.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

  Drept aplicabil 
  Prin folosirea site-ului ExpresivPro.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii ExpresivPro.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

  Disponibilitatea serviciului 
  Administratorul ExpresivPro.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului ExpresivPro.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

  Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@expresivpro.ro .