DESPRE NOI

Produsele pe care vi le oferim sunt testate inainte de a fi introduse catre comercializare. Incercam din rasputeri ca tot ceea ce va oferim sa fie in primul rand calitativ, dar si accesibil tuturor. Stim ca multe dintre dvs sunteti la inceput de drum, cu un buget redus.
      Suntem deschisi la noi propuneri, asadar daca aveti propuneri de produse pe care vi le doriti sa le gasiti in magazinul dvs online www.expresivpro.ro, nu ezitati sa ne contactati cu propuneri de produse pe adresa de e-mail contact@expresivpro.ro.
     Site-ul nostru pozitioneaza clientii in centrul atentie, depunem eforturi continue pentru a va oferi o experienta comerciala simplificata. Suntem trup si suflet implicati in toate activitatile desfasurate, desi uneori nu totul tine de noi, facem eforturi in a remedia eventuale neplaceri aparute si asta pentru ca ne dorim ca dvs sa reveniti cu drag de fiecare data in magazinul nostru on-line.
     Desi este tot mai greu sa reusesti sa faci performanta in Romania, exigentele noastre sunt ridicate si depunem eforturi in a fi cat mai prompti fata de dvs, in a va oferi calitate accesibila.

Va multumim ca ne-ati ales! Cumparaturi placute!

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise de catre societatea care detine site-ul www.expresivpro.ro. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a drepturilor de proprietate si se pedepseste conform legii. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 


Magazinul on-line www.expresivpro.ro este operat în conditii legale de catre:

  • SC AFI-STAR SHOP SRL S.R.L. ROMÂNIA
  • C.U.I.: RO35303880
  • Nr.înreg.O.R.C: J23/4339/2015
  • Sediu social: Str. Prof.Ionita Ion,nr.15, Burias,Ilfov

      Desfasuram activitate de comert conform codului CAEN 4791.